Pogoji poslovanja Lajbi d.o.o.

Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potošnikov (ZVPot-UPB2) (Ur. l. RS, št. 98/2004). Vsi vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004). Kupec z oddajo naročila spletne trgovine sprejema splošne pogoje poslovanja. Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko se arhivira na sedežu podjetja. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja Lajbi d.o.o. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@showlife.si

Registracija

Ob registraciji na spletni strani obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo določata in povezujeta uporabnika z izpolnjenimi podatki. Izdelke lahko tudi naročite brez registracije (kot Gost), pri čemer nimate vpogled v arhiv vaših naročil in pravice do določenih privilegij v spletni trgovini.

Naročilo

Ko kupec pošlje naročilo, dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti. Naročeno blago je last Lajbi d.o.o. vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbiro plačila.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Gotovino ob prevzemu pošljike s hitro pošto (po povzetju),
  • Nakazilo na račun ponudnika - Lajbi d.o.o. po predračunu.
  • Kreditno kartico (funkcija še ni omogočena)

Cene izdelkov na spletni strani

Vse cene v spletni trgovini so informativne. Ob nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila na dan nakupa. Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Do spremembe cene lahko pride tudi kadar artikla ni na zalogi o čemer ponudnik kupca obvesti.

Dostava

Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko dostavne službe ali v skladu z vašo željo. Dostavo opravlja Pošta Slovenije d.d. Za vse pošiljke, ne glede na težo in velikost, se zaračunajo stroški dostave, v kolikor pa je blago dostavljeno osebno, se stroški ne zaračunajo. Stroški dostave se zaračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.d.

Cenik dostave glede na težo

TežaCena v € brez DDV
do 2 kg3,80
2 - 5 kg4,50
5 - 10 kg6,70
10 - 15 kg7,00
15 - 20 kg8,00
20 - 25 kg9,50
25 - 30 kg11,50

* Vse cene za dostavo glede teže so v EUR in ne vključujejo DDV. Vso blago, ki je na zalogi, odpošljemo v roku 1 - 3 delovnih dni. Paket boste prejeli po pošti.

Telefonska podpora

Za informacije v zvezi z vašim naročilom, ceno blaga in njegovo dostavo, ter vračilom, nas lahko pokličete na telefonsko številko:

  • 051/788-891.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Kupljeno blago lahko vrne, vendar mora biti blago nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži. Vračila ne bomo mogli upoštevati pri blagu, ki je bilo pri vas poškodovano ali popravljano. Po poteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče. Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Lajbi d.o.o.

Partizanska cesta 5

3000 Celje

Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil ter ob predložitvi računa.

Razprodani izdelki

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan.

Vsebina strani

Vsebine, objavljene na spletni strani showlife.si so last Lajbi d.o.o. Lajbi d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij.

Slike in besedilo

Slike izdelkov na spletni strani so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Lajbi d.o.o., ki upravlja spletno trgovino (http://showlife.si/) se pri svojem poslovanju zavzema za koretno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Podjetje Lajbi d.o.o. za potrebe poslovanja spletne trgovine zbira naslednje podatke uporabnikov:

Ime in priimek,

Naslov in kraj bivanja,

Naslov za pošiljanje naročenega blaga,

Elektronske naslov,

Geslo v enkriptirani (šifrirani obliki),

Ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino.

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino na odgovarjamo.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnosti trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spreminjajo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci.

Zloraba sistema

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini, bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

Končna določila

Uporabnik ob nakupu z registracijo potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani in da se z njimi strinja.